0 Общо (0)

Компютърен сервиз в Бургас, Пловдив, Сливен

 

Компютър Маркет ЕООД разполага със сервизни бази в градовете Пловдив, Сливен и Бургас.

 Проверка на сервизна карта

Компютър Маркет ЕООД предлага комплексни решения за нашите Бизнес клиенти!

 

     Месечни пакети за комплексна поддръжка на компютърна и офис техника. Клиентите на фирмата получават професионално и надеждно обслужване 7дни в седмицата, 24 часа на ден, гарантиращо нормалната работа на техните ИТ структури. Ще Ви предложим максимално бърза реакция за отстраняване на хардуерни и софтуерни проблеми и за възстановяване на работоспособността на компютърните системи в офиса Ви.

     Абонаментната поддръжка Ви грантира професионална техническа помощ, без това да повиши разходите на Вашата дейност.Чрез заплащането на фиксирана месечна такса екип от специалисти ще се грижи за работоспособността на Вашите системи и отстраняването на проблеми, които пречат на Вашата дейност. Превантивният характер на поддръжката гарантира минимизиране на риска от проблеми в работата на системите.

     Техническата помощ включва администриране на цялата информационна структура на фирмата – операционни системи, приложен софтуер, антивирусна защита, поддръжка на всички работни станции и периферни устройства – принтери, скенери, сървъри, мрежа и мрежово оборудване.

     Цената на абонаментна поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате и се договаря на работна среща. Нашите служители залагат на индивидуален подход при работа с всяка отделна фирма и предлага абонаментна поддръжка изцяло съобразена с Вашите специфични ИТ потребности, бюджет и работно време. Компанията гарантира на клиентите си надеждност, професионализъм и конфиденциалност при поддръжката на информационните системи.

 

Абонаментни планове за компютърна поддръжка

 

     Всички абонаментни планове за компютърна поддръжка могат да бъдат договаряни съобразно нуждите на клиента. Цената на поддръжката на сървъри се договаря допълнително и зависи от вида на сървъра и функциите, които изпълнява. Всички цени важат за над  3 броя компютърни системи , които се намират на един адрес. За по-малко от 3 компютърни системи  - допълнително договаряне.

Цените са без включен ДДС.

 

Абонаментен план за компютърна поддръжка „Базов” 10 лв на компютърна система

 

-        Три посещения с неограничена продължителност при възникване на проблем;

-        Гарантирано посещение в рамките на деня при повикване;

-        Софтуерна и хардуерна профилактика 1 път на месец;

Цена за допълнително посещение: 20 лв за първия час, 15 лв за всеки следващ.

Базовият план предлага компютърна поддръжка, от която се нуждаят малки фирми. Включените в пакета 3 посещения с неограничена  продължителност дава възможност за отстраняване на конкретни софтуерни и хардуерни проблеми. Един път месечно се извършва пълна профилактика на компютърната техника.

  Абонаментен план за компютърна поддръжка „Стандарт” 15 лв на компютърна система

 

-        Пет посещения с неограничена продължителност;

-        Гарантирано посещение до 4 часа при повикване;

-        Софтуерна и хардуерна профилактика 3 пъти на месец;

-        Помощ и консултации по имейл;

-        Помощ и консултации по телефона;

-        Отдалечено администриране – 4 часа на месец;

Цена за допълнително посещение: 15 лв за първия час, 10 лв за всеки следващ.

     Абонаментният план „Стандарт” е предназначен за фирми, нуждаещи се от по-ефективна компютърна поддръжка на своите информационни структури. Петте посещения с неограничена продължителност, реакция до четири  часа, комбинирани с консултациите по телефона и възможността за отдалечено администриране гарантират компютърна поддръжка на по-високо ниво. Включените в пакета две профилактични посещения допринасят за превантивния характер на услугата.

 

Абонаментен план за компютърна поддръжка „Екстра” 20 лв на компютърна система

 

-        Неограничен брой посещения с неограничена продължителност;

-        Гарантирано посещение до 2 часа при повикване;

-        Софтуерна и хардуерна профилактика 2 пъти на месец;

-        Помощ и консултации по телефона;

-        Отдалечено администриране – 8 часа на месец;

-        Помощ и консултации по имейл;

-        Помощ и консултации по Skype ;

 

     Абонаментният план „Екстра” предлага цялостна компютърна поддръжка от най-високо ниво фирми, изискващи постоянна работоспособност на техните IT структури. При този план няма лимитиране на посещенията нито по брой, нито по продължителност. Максимално кратно време за града – до 2 часа, съчетано с увеличения обем часове за консултация по телефона и отдалечено администриране осигуряват приоритет пред останалите планове.

 

Сервиз за компютри гр. Бургас - пл. Царица Йоанна 11-13, Бизнес Център Бриз - партер, тел: +359 56 828 787

 

Сервиз за компютри гр. Пловдив - ж.к. Тракия, бул. Съединение 34, ТЦ Форум, ет. 2, тел: +359 32 599 509

 

Сервиз за компютри гр. Сливен - ул. Г. С. Раковски 39А, тел: +359 44 631 313