Партньорство с Компютър Маркет

СТАНИ НАШ ПАРТНЬОР

Удоволствие е за нас да Ви поканим да се присъедините към нашата компания и да станете част от най-динамично развиващия се пазар в света – IT.
Ние гарантираме ефективно развитие на Вашия бизнес, предлагайки Ви своя опит и отработени способности за успешно ръводене на бизнес.От нас ще получите професионални консултации по ежедневните въпроси на бизнеса и маркетинга.
Резонно си задавате въпроса: „Защо точно Компютър маркет”? и ние веднага даваме отговор на въпроса Ви – защото разполагаме с ноу-хау, обучени и квалифицирани кадри, богата гама от предлагани продукти на изключително изгодни цени, както и собсвен внос на голяма част от номенклатурата на компанията, което ви гарантира водещи позиции на пазара във Вашия град.
Ако разполагате с магазини над 50 кв.м. , разположени на централно и оживено място, моля обърнете се към нас. Опитът в бранша не е задължително условие за франчайз сътрудничество.
За повече информация, моля пишете ни на електронната ни поща office@computermarket.bg или се свържете с нас на телефон 070020002.