SKU
EBOOK-10000000000519
copied!
| В наличност

Мечтан любовник Кн.1 от поредицата Нощни ловци

7,50 лв.
Безплатно мобилно приложение
Повече информация
Author Шерилин Кениън
Publisher Ибис
ISBN 9786191570119
В продължение на две хилядолетия над спартанския воин Джулиън тегне зловещо проклятие, което го принуждава да удовлетворява тайните мечти и желания на безброй жени, без сам да опознае истинската любов. Но един ден той бива призован от Грейс Алекзандър, която е единствената, способна да види в него човешко същество, и прави всичко възможно, за да го освободи от неговата съдба... Скъпи читателю, да бъдеш затворен в спалнята на жена е несъмнено прекрасно. Но да прекараш две хилядолетия в стотици спални – това е далеч по-малко приятно. А да бъдеш обречен да изживееш вечността като любовен роб, заключен между страниците на книга, може да развали дори деня на един спартански воин. Като любовен роб, аз съм запознат във всяка подробност с жените. Знам как да ги докосвам, как да се наслаждавам на тяхната компания и най-вече – как да им доставям удоволствие. Но когато бях призован, за да осъществя сексуалните фантазии на Грейс Алекзандър, открих първата жена в историята, която видя в мен не само мъжа, но и страдащото същество, носещо невероятна болка от миналото. Единствено тя си направи труда да ме изведе от спалнята и да ми открие света. Тя ми помогна да се науча отново да обичам. Но аз не съм роден, за да позная любовта. Прокълнат бях да прекарам вечността в самота. Като истински стратег, отдавна приех своята участ. Но ето, че сега открих Грейс – единственото нещо на този свят, без което страдащото ми сърце не може да съществува. Вярно е, любовта лекува всички рани, но ще успее ли да разруши едно хилядолетно проклятие? Джулиън Македонски
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мечтан любовник Кн.1 от поредицата Нощни ловци
Вашият рейтинг
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
tbi bank loading
моля изчакайте