0 Общо (0)

Графичен дисплей YIYNOVA MVP22U+RH


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Графичен дисплей YIYNOVA MVP22U+RH

Наличност: Не е наличен !

Производител YIYNOVA
Екран диагонал 21,5''
Съотношение 16:9
Тип на екрана IPS W-LED
Технология на екрана WLED
Време за реакция 14 ms
Яркост 250 cd / m2
Конектори 1xDVI-I
Гаранционен срок 24 месеца


УДОВОЛСТВИЕ
И ТВОРЧЕСТВО В РАБОТАТА С ГРАФИЧНИТЕ ДИСПЛЕИ YIYNOVA

- Видео Ревю Графични Дисплеи
Всички приложения, предимства, функции и характеристики можете да видите тук:

e->->
Графичните дисплеи YIYNOVA, са предназначени за директно рисуване върху екрана.

Графичните дисплеи YIYNOVA са нов и различен продукт, предназначен за графични дизайнери, художници, аниматори и архитекти, които да имат нов вид „интерактивен достъп“ до своите произведения, като работят директно върху екрана с традиционните методи на рисуването с молив, четка или писец.
Възможностите се увеличават неимоверно, тъй като с графичния дисплей и подходящ софтуер имате достъп до милиони цветове, многобройна дебелина на линията и контура и възможност за многократно “undo” и “redo” на рисунките.

Графичните дисплеи YIYNOVA използват интерактивна технология, реагираща на допир от специална писалка, допускаща 2048 нива на натиск, с помощта на които се емулира, дебелината на линията. Реално усещане за рисуване или чертаене върху лист хартия се създава и от прецизното следене на „курсора“ т.е. на върха на писалката. Това се дължи на специалните 4000LPI (Lines per inch или линии, съдържани във всеки инч от екрана) и 200 pps (points per second или точки, в които се отчита допир за единица време).

Графичните дисплеи YIYNOVA позволяват лесно, бързо и с удоволствие да представите идеите си и са прекрасен работен инструмент за всеки творец.

Мониторите са изключително подходящи за художници, графични дизайнери, аниматори, ахритекти, за създаване на цифрови комикси и анимации, за фото обработка, за образователни или търговски презентации и курсове и за така наречените „безхартиени“ офиси. Можете да ги използвате и като любим домашен монитор за „реализация“ на въображението и таланта си :)

*към всеки графичен монитор освен гореспоменатите аксесоари получавате и специалната писалка - P2X; поставка за писалката; чифт графични ръкавици - за по-лесно и гладко плъзгане на ръката по стъклената повърхност; захранващ кабел и адаптер; ръководство за употреба; CD с драйвъри


Графични дисплеи
YIYNOVA ПРИЛОЖЕНИЯ:

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
РИСУВАНЕ
ХУДОЖЕСТВЕНИ ТВОРБИ – КАРТИНИ, ГРАФИКИ в електронен формат
АНИМАЦИЯ
КОМИКСИ/МАНГА
ФОТООБРАБОТКА
РЕТУШ

и много други

ГАРАНЦИЯ:
2 години за монитора и 1 година за писалката

Срок на доставка:

Склад или доставка в рамките на 10 работни дни

Ключови думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Как ще гласувате за този продукт?

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Споделете Вашето мнение