0 Общо (0)

Графичен дисплей YIYNOVA MVP20U+FE


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Графичен дисплей YIYNOVA MVP20U+FE

Наличност: Не е наличен !

Производител YIYNOVA
Екран диагонал 19,5''
Съотношение 16:9
Тип на екрана IPS W-LED
Технология на екрана WLED
Време за реакция 20 ms
Яркост 250 cd / m2
Контраст 3000:1
Конектори 1xDVI-I
Гаранционен срок 24 месеца


УДОВОЛСТВИЕ
И ТВОРЧЕСТВО В РАБОТАТА С ГРАФИЧНИТЕ ДИСПЛЕИ YIYNOVA

- Видео Ревю Графични Дисплеи
Всички приложения, предимства, функции и характеристики можете да видите тук:

e->->
Графичните дисплеи YIYNOVA, са предназначени за директно рисуване върху екрана.

Графичните дисплеи YIYNOVA са нов и различен продукт, предназначен за графични дизайнери, художници, аниматори и архитекти, които да имат нов вид „интерактивен достъп“ до своите произведения, като работят директно върху екрана с традиционните методи на рисуването с молив, четка или писец.
Възможностите се увеличават неимоверно, тъй като с графичния дисплей и подходящ софтуер имате достъп до милиони цветове, многобройна дебелина на линията и контура и възможност за многократно “undo” и “redo” на рисунките.

Графичните дисплеи YIYNOVA използват интерактивна технология, реагираща на допир от специална писалка, допускаща 2048 нива на натиск, с помощта на които се емулира, дебелината на линията. Реално усещане за рисуване или чертаене върху лист хартия се създава и от прецизното следене на „курсора“ т.е. на върха на писалката. Това се дължи на специалните 4000LPI (Lines per inch или линии, съдържани във всеки инч от екрана) и 200 pps (points per second или точки, в които се отчита допир за единица време).

Графичните дисплеи YIYNOVA позволяват лесно, бързо и с удоволствие да представите идеите си и са прекрасен работен инструмент за всеки творец.

Мониторите са изключително подходящи за художници, графични дизайнери, аниматори, ахритекти, за създаване на цифрови комикси и анимации, за фото обработка, за образователни или търговски презентации и курсове и за така наречените „безхартиени“ офиси. Можете да ги използвате и като любим домашен монитор за „реализация“ на въображението и таланта си :)

*към всеки графичен монитор освен гореспоменатите аксесоари получавате и специалната писалка - P2X; поставка за писалката; чифт графични ръкавици - за по-лесно и гладко плъзгане на ръката по стъклената повърхност; захранващ кабел и адаптер; ръководство за употреба; CD с драйвъри


Графични дисплеи
YIYNOVA ПРИЛОЖЕНИЯ:

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
РИСУВАНЕ
ХУДОЖЕСТВЕНИ ТВОРБИ – КАРТИНИ, ГРАФИКИ в електронен формат
АНИМАЦИЯ
КОМИКСИ/МАНГА
ФОТООБРАБОТКА
РЕТУШ

и много други

ГАРАНЦИЯ:
2 години за монитора и 1 година за писалката

Срок на доставка:

Склад или доставка до 10 работни дни

Ключови думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Как ще гласувате за този продукт?

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Споделете Вашето мнение