0 Общо (0)


Филтри
Currently Shopping by:
  1. Премахни Производител: SAMSUNG
Производител

Цена
0 лв. до 1091 лв.
Категория

Таблети - Производител - SAMSUNG

Ако сте решили да се сдобиете с таблет, тук ще намрите богата гама от модели таблети на марките Lenovo, ACER, PRESTIGIO, SAMSUNG, ASUS, TOSHIBA, APPLE и др. на най-добра цена. Безплатна доставка за поръчки над 200 лева. Таблета е вид преносим компютър без мишка и клавиатура. Таблетите могат да се използват за различен тип дейности като например: 1) Игри. 2) Търсене на информация в интернет. 3) Комуникация. 4) Онлайн пазаруване 5) Гледане на филми и слушане на музика. 6) Работа и бизнес събития. 7) Четене на книги.

Не са намерени продукти, отговарящи на избора.

ФИЛТРИ
Цена
0 лв. до 1091 лв.

Запознайте се по-подробно с продуктите от категория таблети


Таблетите са мобилни устройства, които се отличават със сравнително малки размери. Сензорният дисплей изключва нуждата от мишка и клавиатура и е една от основните черти отличаващи таблетите от мобилните компютри. Те са най-удобното и доброто между сегментите на смартфоните и лаптопите. Притежават много възможности откъм софтуер (стабилна ОС и множество програми-приложения) и хардуер (бърз и мощен процесор и компактни размери). Веднъж почувствали мощта на новите технологии, побрана в едната ви ръка, вече по-рядко бихте се върнали към по-голям лаптоп вкъщи или извън дома.
Все повече пазарите се пренасищат с всякакви модели и марки таблети, като техническите им параметри определят и тяхната цената. През последните 7 години, таблетите постепенно и сигурно започнаха да се налагат над стационарните устройства и да печелят все повече присъствие при потребителите. Малките устройства имат голямо предимство откъм компактност - лесно се пренасят в джоба или раницата. Тази тяхна мобилност осигурява на потребителите възможност да им се радват максимално много и навсякъде.

 

Предимства:
Техническите им възможности са огромни спрямо малките им размери. Можете да ги използвате за запълване на свободното си време, като слушате музика, гледате филми, правите снимки, играете на игри, сърфирате из нета и социалните мрежи, но може да ги използвате и за работа, съставяне на документи, изпращане на е-мейли, разговори по Skype и Viber.
В днешно време все повече отпада нуждата от това да сме заобиколени от кабели за интернет, тъй като таблетите ползват безжични технологии като WiFi и 4G/3G, LTE.
Поради големият интерес, на пазара можете да откриете и много аксесоари за таблети, като калъфчета, защитни стъкла и дори малки мишки и клавиатури с Bluetooth връзка, ако все пак сте свикнали да работите по-бързо през такъв вид периферия.
Масово таблетите идват с 8 и 10 инча големина на дисплеите, осигуряващи комфорт на ползване и пренасяне на устройствата.

 

Какви операционни системи се използват?
Най-използваните са: Android, iOS и Windows.
   • Android е най-ползваната и често подновявана ОС за мобилни устройства като таблети и смартфони от различни марки.
   • iOS е следващата по използване ОС, разработена специално и само за устройства на Apple (iPad).
   • Microsoft Windows е третата по популярност ОС използвана при таблетите. За нея има най-малко разработени приложения.